Mmmmmmmassage!

Igår kväll hade jag en kanontrevlig kväll! Min svägerska fixar varje år en MÅ-BRA-kväll på sitt jobb och på den var jag alltså igår.
Vi åt en fantastiskt god lasagne med aubergine i. Det var nog den godaste lasagnen jag någonsin ätit, om jag ska vara ärlig. Min kära svägerska är så otroligt duktig på att laga mat! Hon är faktiskt duktig på det mesta... Och dessutom ser hon oerhört bra ut! Nej då, jag är inte avundsjuk. Jag är bara glad över att ha henne som svägerska.
Tillbaka till kvällen...
Under kvällen kunde man göra olika behandlingar. Jag valde massage... Åh, vad skönt det var!! Du är bäst, Malin!
Annat man kunde välja på var bl.a. ansiktsbehandling, manikyr, sminkning och lite till.
Det var de duktiga tjejerna från Kårsta Stationshus (http://www.kårstastationshus.se/) som var där och gjorde fantastiska jobb.
Förutom behandlingar, så såldes det även smink och smycken. Tyvärr tillät inte min ekonomi något mer än mat och massage, men det kanske var lika bra. Det hade nog blivit kanske lite väl mycket köp annars... Jag blev nämligen jättesugen på en hel del smink de hade.
Som tur är så kan man köpa presentkort på Kårsta Stationshus, så det är det jag önskar mig i julklapp. Man får inte va' dum, då kan man bli aikare..... ;0)

En seriös fundering...
Varför unnar man sig inte mer av olika sorters kroppsbehandlingar??!! Det är ju så underbart härligt!
Jag ska verkligen göra ett allvarligt försök att börja unna mig massage eller något annat skönt på Kårsta Stationshus, iallafall varannan månad. Det är bättre än hur mitt måbra-schema har sett ut hittills, ca en gång vart 5:e år... SKÄRPNING på den fronten!!

Ta hand om er!





På återskrivande!

Helg helg helg... Tjohoooo!

Nu är det ÄNTLIGEN helg! Det är såååå skönt. Ikväll blir det mys i soffan och Idol...
Imorgon, däremot, blir det en helkväll på vår lokala restaurang/pub. Vi ska ha Singstar-kväll med lite gott att äta och dricka. Singstar är ju HUR KUL SOM HELST!
Jag ska verkligen försöka se till att vinna så många gånger som möjligt... Förlorar jag för mycket kanske den dåliga (värdelösa) förloraren i mig vaknar, så låt mig vinna om ni märker att min underläpp börjar puta. :)

Det kommer att bli en kanonkväll med mycket prat, skratt och sång. Ikväll ska jag köpa låtar på internet så att det blir lite fler att välja på imorgon.

Om du vill så får du GÄRNA komma förbi och sjunga lite imorgon tillsammans med oss andra sångfåglar av rasen gök! För 150kr får man en osttallrik, lite plocksnacks och en öl/ett glas vin eller en sommarcider. Är du inte sugen på just det, så kan du äta det som finns på menyn, såklart.
VÄLKOMMEN!

Det känns så bra att ha något att se framemot i detta mörker.

Trevlig helg allihop!


På återskrivande!

Vilket mörker!

Åh, jag är så less på det här mörkret nu! Det känns som att jag har tappat stinget helt... Känner mig lite "nere" och irriterad mest hela tiden. Jag har knappt något tålamod kvar, dessutom är jag trött. Det känns som att oavsett hur många timmar jag sover på natten så vill jag bara ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet och somna om så fort klockan ringer på morgonen.
Stackars min älskade sambo och dotter!! Jag kan knappast vara lätt att leva med för tillfället...

Hoppas att snön kommer snart så att det blir lite ljusare! Tänk om snön kunde komma nästa helg och stanna till mars... Tänk att få en jul med mycket snö. Vilken dröm!

Jag har egentligen hur mycket som helst att skriva om här, men just nu känner jag inte för att göra någonting alls. Till och med att laga mat är tungt. I detta skrivande ögonblick är det ändå en aningens kul att skriva och få ur mig lite av det jag känner. Det är kanske inte så kul för er att läsa, men jag orkar inte ens bry mig om det just nu. Förhoppningsvis orkar jag skriva lite mer, antingen senare ikväll eller imorgon. Om jag gör det, så lovar jag att inte skriva ett så här deprimerande inlägg om mig själv....

Hoppas att ni har en skön torsdagskväll!
Kom precis på att det är CRIMINAL MINDS kl. 21, så jag är faktiskt mycket gladare nu än när jag skrev det här ovanför! Tänk vad fort känslor kan ändras. Även om det är tillfälligt...


På återskrivande!

Min favoritserie

Åh, vad jag tycker om mina torsdagskvällar kl. 21.00-22.00! Den tiden sitter jag skönt i soffan och kan inte slita blicken från vår tv. Min favoritserie visas då på kanal 5... CRIMINAL MINDS! Det är hur bra som helst, även om man (oftast) vet att slutet är gott - allting gott. Dessutom tycker jag att det blir bättre och bättre för varje program.

Om du tycker om amerikanska kriminalserier med thrillerkänsla så rekommenderar jag verkligen Criminal Minds (om du mot förmodan har missat det...)!! Det är fristående avsnitt, utom vid enstaka tillfällen. Om det visar sig vara ett dubbelavsnitt, blir jag lika frustrerad varje gång över att behöva vänta en hel vecka på nästa. Jag blir berörd av varje program, mår alltid halvdåligt av det och ibland gråter jag lite. Låter egentligen som en serie jag borde avråda alla att se, men nej, TVÄRTOM! Jag kanske är lite knäpp, men det underlättar... ;0)

Jag önskar alla er, som är lika knäppa som jag, trevlig tv-stund på torsdagar!






På återskrivande!

En liten kommentar värmer så mycket

Ni anar inte hur glad jag blir när jag går in här på min sida och får läsa kommentarerna jag har fått av er. Jag blir faktiskt lite pirrig så fort jag ser att jag har fått en ny kommentar. Det kanske är lite larvigt, men jag blir verkligen ärligt jätteglad!
Idag gjorde jag något man inte ska göra på jobbet för första gången, faktiskt... Jag smet in hit på min rast för att kika om jag fått någon ny kommentar på något av mina inlägg. Till min glädje hade jag fått TVÅ! Det kanske inte är så många, men jag blir otroligt glad så fort någon har skrivit en kommentar. Jag tycker om all feedback jag får!
Om jag ska vara ärlig, så var det en av de här kommentarerna som värmde extra mycket! Kommentaren var från en tjej som heter Hanna Johansson... Nu är det så att jag är VÄRDELÖS på namn, men jag tror faktiskt inte att jag känner henne. OM jag skulle göra det så får jag skämmas litegrann och känna mig lite dum!
Hennes kommentar gjorde mig iallafall oerhört glad och räddade min eftermiddag. Jag hoppas att du vill fortsätta följa min blogg, Hanna, även om jag kanske gjort bort mig och inte vet om jag känner dig... TACK för dina värmande ord! Och KRAM tillbaka!

Många kramar till alla er som tar er tid att skriva en kommentar! Ni ska veta att ni gör mig gladare än ni tror...




På återskrivande!

Begravning

Nu har jag kommit hem från att ha spelat på en begravning. Jag spelade "AIR" av J.S. Bach på fiol.
Det är aldrig roligt att spela på begravningar, men det är kul att spela, om ni förstår vad jag menar... Nu för tiden blir det inte mycket spelande av för min del, vilket jag kan sakna väldigt mycket ibland. De tillfällen jag spelar är tyvärr nästan uteslutande på begravningar. För att se något positivt med det, är att jag har blivit säker och duktig, om jag får säga det själv, på Bach's AIR och Albinoni's ADAGIO eftersom det nästan bara är de styckena som jag spelar då.
Begravningen jag var på idag, var mina kompisars mormors begravning. Den var väldigt intim och vacker. Vi var i Vaxholms Kapell, som visade sig vara en väldigt liten byggnad. Begravningen hölls på finska, då Vieno och hennes man är från Finland. Jag kan ingen finska, men vissa ord kunde jag snappa upp... Bortsett från mitt språkhandikapp, så kändes det bra att få bidra en liten del till familjens och vännernas fina avsked.

Vila i frid, Vieno Virtanen.




På återskrivande!

Lås in idioterna och släng nyckeln!

Vilka IDIOTER det finns!!!
Igår ville jag inte skriva om idioterna som sprang in på planen när mitt vackra DIF blev klara för Allsvenskan.
Idag kan jag inte låta bli! När slutsignalen gick igår var jag överlycklig! 3-0 till Djurgår'n och platsen i Allsvenskan var klar. Då springer folk in på planen för att hylla spelarna för den fantastiska insatsen. Eftersom jag har jobbat inom säkerheten för DIF så är jag lite arbetsskadad och tycker inte att det är helt okej att man springer in på planen överhuvudtaget, men det är inte för att förstöra åtminstone. MEN då finns det IDIOTER som går på Assyriska spelare och slår till dom. Ursäkta språket, men VAD I HELVETE håller de på med??????????!!!!!!!!!!!!!!!!! Dessutom ska de kalla sig Djurgårdssupportrar...... PINSAMT!
Som Djurgårdssupporter hyllar man Djurgårdens IF och älskar sitt lag! Inte FAAN hoppar man på motståndarna och misshandlar dem! Jag är så trött på dessa IDIOTER så jag vet inte vad jag ska ta mig till...
Nu måste Sveriges regering och riksdag förstå att man måste ändra på lagar och förordningar.
De här människorna som bara är ute för att förstöra måste BORT från arenorna! Helst skulle de sitta inne...
Det finns säkert några som tycker att de inte BARA vill förstöra, men det säger jag att de vill. En människa som bara har tanken på att slå någon som håller på, eller spelar i, ett annat lag, ska få 10 års tillträdesförbud på alla Sveriges arenor. Det finns ingen intelligent person som påstår att såna människor gör någon nytta för sin klubb!
Jag är så less på att det ska daltas med idioterna som säger sig tillhöra olika klubbar. Nu får det vara slut med det och jag hoppas verkligen att lagarna ändras till fotbollssäsongen 2010.
Låt oss få vara stolta Djurgårdare, eller vad man nu är. Vi ska inte behöva skämmas för att en liten klick idioter bevisar gång på gång att de är just det. IDIOTER.


Jag skulle kunna skriva så mycket mer om det här, men jag måste begränsa mig... Vad jag kan säga är iallafall att det tyvärr inte är sista gången jag skriver om det.



På återskrivande!

Härliga Djurgår'n!

Det blev Allsvenskan som blir den hetaste serien nästa år, HÄRLIGT!
Vilken UNDERBAR avslutning på den här veckan!
Ibland är det skönt att vara pessimist, då kan jag ju bara bli glad... Och vad UNDERBART GLAD jag är!! Mitt älskade DIF visade riktig Djurgårdsanda idag och bevisade att vi tillhör Allsvenskan. Vad härligt det är att få vara genuint glad över ett fotbollsresultat, det var alldeles för länge sen sist! Men NU KÖR VI! Vi ger ALDRIG upp!!
Jag är stolt över spelarnas beslutsamhet och hjärta. GRATTIS till den Allsvenska platsen och TACK!
"Vi håller ihop, i vått och i torrt, för skölden med färgerna gult, rött och blått!"
"RÖTT, för blodet genom hjärta och ven. GULT, för solens värmande sken. BLÅTT för himmel, regn och hav. STOCKHOLMS STOLTHET, VÅRAT LAG!"

För evigt trogen DIF!






På återskrivande!

Helt ointressant inlägg?

USCH, vad jag tycker illa om att inte vara ärlig och säga saker när jag egentligen vill!

Jag befinner mig i en situation där jag har två val:
1) Att säga vad jag tycker och göra situationen värre.
2) Att vara tyst och fortsätta vara irriterad.
Just nu väljer jag alternativ 2, det känns som det rätta valet för tillfället iallafall. Det är ju tur att möjligheten att ändra sig finns, om jag skulle göra det. Väljer jag alternativ 1, så kan jag ju inte ändra mig.......

Jag förstår om du inte tycker att det här var ett så intressant inlägg, men jag var tvungen att skriva av mig lite.
Vad är det jag har skrivit egentligen? -Så gott som ingenting!
För mig känns det ändå lite bättre, men jag lovar att såna här innehållslösa inlägg inte kommer att dyka upp så ofta!



På återskrivande!

Älskade vänner - ni vet vilka ni är!

Jag är så glad över att ni finns, mina älskade vänner!
Mina sanna vänner... Ni som finns här i medgång och motgång, glädje och sorg. Ni som delar med er av ert liv och tillåter mig att vara den jag är. Jag är så oerhört tacksam över att ni finns i mitt liv! Ni betyder oändligt mycket för mig. Vår vänskap kan inte hyllas tillräckligt... Jag finns här för er, alltid - oavsett!
Jag är lyckligt lottad som har just er som vänner!

Jag älskar er av hela mitt hjärta!



På återskrivande!

Sanningen om kvalet

Nu är kvalet igång och DIF ligger risigt till... Pessimist som jag är så tror jag att det tyvärr blir Superettan nästa säsong. MEN, jag hoppas oerhört mycket att jag har fel! Jag hoppas att mitt älskade DIF vinner på söndag och stannar i Allsvenskan!
Det finns dock en sak jag har tänkt på... Eftersom Hammarby redan är klara för Superettan och AIK spelar i Allsvenskan nästa säsong, så hoppas både AIK och HIF att Djurgården ska hamna i just deras serie. Sanningen är nämligen att oavsett vilken serie mitt älskade Djurgårdens IF är i nästa säsong, så kommer det att vara just den serien som är hetast.
Alltså, efter söndag vet vi om det blir Superettan eller Allsvenskan som lever hett nästa säsong.

Det måste kännas lite jobbigt för både gnagarna och bajarna att vara beroende av vackra DIF.
Och som ni alla förstår så finns det inte en enda AIKare eller HIFare som kommer att erkänna det jag skriver, för det skulle vara ett enormt nederlag. Jag vet, för hade det varit jag så hade jag heller aldrig erkännt.

Sanningen är ibland motig att höra, men den är iallafall sann.

På återskrivande!

Är det fel att trivas på sitt jobb?

Jag trivs så otroligt bra på mitt jobb att det nästan känns dumt att säga det...
Jag har nog, allvarligt talat, ett av världens roligaste jobb just nu! Tänk om alla kunde få känna så!
Det är ju inte så att jag är ensam med att känna så, men det är inte många runt omkring mig som känner likadant.
När jag och min högste chef satt och pratade under lunchen en dag så berättade jag hur jag känner för mitt jobb. Direkt när jag berättat det, kändes det nästan som att jag satt och "smörade", vilket jag absolut inte gjorde. 
Visst är det märkligt att det nästan är fel att säga att man trivs helt och hållet med sitt jobb. Det har nästan blivit en regel att man ska klaga på sitt jobb på olika sätt. Det är iallafall så det känns, tycker jag. Visst är det märkligt!!
Vad beror det på att det är så? Det borde ju vara tvärtom! Är det fel att må bra på jobbet? Ska man känna sig dum om man gör det?

Nu kan ju inte jag säga att det är så här alla tycker och känner, utan den här känslan kanske bara finns hos mig... Eller?!
Jag hoppas att det är så iallafall.

Har en känsla av att det här inte var sista gången jag bloggar om jobbet. :)

På återskrivande!


Ett litet tips!

Har du, någon gång under ditt liv, tyckt om Michael Jacksons musik? Då tycker jag att du ska gå på bio nu och titta på "This is it"! Jag såg den igår och var lyrisk efteråt. Jag vill inte ge dig för höga förhoppningar, men den bör ses. Jag är en ganska blödig tjej och det blev bekräftat när jag satt där i biosalongen med tårarna rinnandes nedför mina kinder. Magi! Även om jag alltid har gillat hans musik, så gav "This is it" dem ytterligare en dimension... Gå och se den, njut och sörj.
Michael Jackson - Kungen av pop, för alltid.

På återskrivande!


Jag sväljer min stolthet...

Jaha, då är det tyvärr bara att bita i det sura äpplet och tvingas inse att aik är svenska mästare i år... Ja ja ja, men grattis då. Kom ihåg nu alla aikare att jag har gratulerat er. Det gör ont, men jag är inte sämre än så.

På återskrivande! Men inte något mer grattis...

RSS 2.0