Larvigt, ärligt och lite elakt

Åååå vad vissa gnagare är irriterande just nu!! Jag önskar sååå att jag får ge igen på söndag kväll... Hoppas Ifk vinner på söndag! Det skönaste senariot skulle vara om det står 0-0 efter full tid, sen gör Göteborg 1-0 på en misstänkt feldömd straff eller pga att en gnagare gör självmål i 93:e. Mohahahahaha! Det skulle vara UNDERBART!!
Hoppet är, som det sägs, det sista som lämnar människan........ Alltså kan jag hoppas och drömma ända till matcherna är slut på söndag eftermiddag.
JA, jag är en elak människa!! Iallafall när det gäller sport, och speciellt gentemot gnagare..... Men i ärlighetens namn så kan jag säga att jag har blivit bättre. Mycket bättre! Backar vi några år så var jag vedervärdig. Jag har väl växt upp kanske... Eller iallafall blivit mindre barnslig.
Jag är både en dålig förlorare och en dålig vinnare plus att jag är pessimist. Därför är det extra jobbigt att vara jag just nu. På söndag spelar vackra Djurgårdens IF för en kvalplats och avskydda AIK för sm-guld... Det känns just nu som att det kommer bli en sorgens kväll på söndag, men jag hoppas så otroligt mycket att jag har FEL, massa fel!! Och OM jag har fel, så ska jag försöka vara ödmjuk mot gnagarna, iallafall mot de flesta, men det finns några som jag inte ens kommer att försöka vara ödmjuk mot om min dröm slår in. Jag är faktiskt nöjd över att ha blivit mer vuxen vad gäller sport och sportresultat! Det kanske inte verkar så nu när du läser det här, men de som känner mig och har känt mig under några år, håller helt klart med mig.
Förut var jag helt knäckt, på allvar, om det gick dåligt för DIF. Speciellt i hockeyn...
Efter sm-finalen i Globen 1998, så fick ingen ens nämna den när jag var med, så var det i över en månad. När jag tänker på det nu så känns det lite konstigt att det faktiskt var så, men samtidigt var det sanna känslor då. 
Innan fotbollssäsongen 2001 var jag bara intresserad av hockey och hade bara halvkoll på fotbollen. I april 2001 började jag jobba för Djurgårdens säkerhet och efter det så blev jag intresserad av fotbollen också. Jag vet att många inte förstår mina känslor när det gäller DIF, men "vi håller ihop, i vått och i torrt, för skölden med färgerna gult, rött och blått" och det har vi alltid gjort.

Kom igen nu Djurgården, ta er till kvalet! Jag håller mina tummar för er och mitt hjärta är med er på söndag!!!
För första gången nånsin hejar jag litegrann på Ifk Gbg... Gör slut på gnagarna och deras dröm, ta sm-guldet ni istället! Jag hoppas på en söndag i godhetens och glädjens tecken!

På återskrivande!


Nu börjar jag på riktigt

Mitt förra inlägg var en liten beskrivning av hur jag tänker att min blogg ska vara. Jag hade säkert kunnat skriva mycket mer detaljerat, men det kändes inte rätt. Innehållet blev som det blev och jag är faktiskt nöjd.

Ikväll sitter jag återigen här framför datorn när jag egentligen borde gå och lägga mig. För tillfället är det mer en regel än ett undantag. Jag undrar när jag ska lära mig att lyssna på min kropp och gå och lägga mig i tid... Jag kanske bättrar mig på den punkten inom en inte alltför lång framtid. Det jag kan ha till mitt försvar är att jag har ganska kul när jag sitter här. Ännu roligare har det blivit efter mitt beslut att börja blogga.

Det här med att blogga är ju faktiskt lite av ett risktagande (kanske inte det mest passande ordvalet, men men)... Man bloggar ju för att man vill att andra ska läsa det man skriver och gärna skriva en kommentar. Min slutsats med det är att i värsta fall sitter jag alltså här som en idiot och skriver för mig själv. Det skulle vara riktigt tråkigt och faktiskt ganska sorgligt! Men nu har jag ju blivit en riktig risktagare, så jag chansar och hoppas att det går vägen.
Den som säger att man bloggar bara för att det är kul och inte bryr sig om någon annan läser det man har skrivit eller inte, han/hon LJUGER! Om det skulle vara så då hade han/hon skrivit i ett vanligt Word-dokument eller liknande. Eller hur?!
Nu säger jag INTE att jag bloggar bara för att jag vill ha uppmärksamhet och feedback, självklart är det kul. Väldigt kul dessutom! Det är som att skriva dagbok, fast inte alls. För det jag skulle ha skrivit i min dagbok, om jag hade någon, hade jag nog aldrig skrivit här. Däremot hade jag kunnat skriva det jag skriver här, i min dagbok.

Nej, nu känner jag att jag nog ska sluta skriva innan det blir ännu mer bla bla bla bla för dig som läser.
Tack för att du tog dig tid och för att du läste ända hit.

På återskrivande!

Ett beslut är fattat

Okej, nu har jag fattat ett beslut.... Jag har börjat blogga!

Här kommer jag att skriva om det som faller mig in. Det kommer säkert bli väldigt mycket tyckande från mig, även funderingar, frågor och andra tankar. En sak som är säker... JAG kommer att ha kul. Självklart hoppas jag att ni som läser kommer att uppskatta innehållet, även om ni inte tycker och tänker som jag.

På återskrivande!

RSS 2.0