30-årsfest som väcker tankar

Ikväll ska dottern förvaras hos min mamma för att jag ska gå på 30-årsfest. Det ska bli såååå kul!
Det läskiga med den här festen är att det är min kompis lillasyster som har fyllt 30, och vi ska fira henne... Det betyder ju att jag är äldre än så... Och jag som tror mig vara 24. Jag tror att allt är en konspiration och någon har manipulerat årtalen!!! :)
Det var ju nyss som jag firade in 2000-talet............

Jag ser framemot kvällen och allt vad det innebär!

Hoppas att alla får en kanonlördag.





På återskrivande!


En varierande känslotorsdag...

Nu är det fredag och jag har min älskade brorsdotter här hemma. Det är alltid lika mysigt! Hon är en fantastisk människa och jag älskar henne oerhört mycket, hon är nästan som en extra dotter till mig. Det är underbart!
Igår var hon, min dotter och jag på Husbybadet på förmiddagen och vi hade otroligt kul. Vi åkte rutschkanor, simmade och lekte hur mycket som helst. Ett perfekt badhusbesök alltså! Husbybadet är väldigt bra, tycker jag. Mycket vegetation och hög mysfaktor!
Min dotter var så duktig, hon simmade en hel del utan puffar. Hon kan simma riktigt bra på rygg faktiskt, det ser ganska roligt ut. Och stolt är jag! Hon har faktiskt över en månad kvar tills hon fyller 4 år... Efter badet åkte vi och åt en onyttig, men god, lunch på Mc Donald´s. Det är inte riktigt min favoritmat, men igår var det så gott!
Jag mådde underbart bra efter ett härligt bad med två av mina älsklingar. Och tur var väl det......

Efter gyllene måsen bar det iväg mot Arninge centrum för att handla en present. På väg dit började bilen låta märkligt, men jag körde vidare. Inte så smart kanske, men men... När jag kom fram till Arninge och skulle parkera så körde jag ett ganska snävt högervarv innan jag ställde bilen på en parkeringsplats. Varför jag tog det där högervarvet var för att bilen lät jättemärkligt just när jag svängde till höger. När jag öppnade dörren för att kolla läget och innan jag hunnit stiga ur kom ett par som pratade engelska och sa: "Do you know that you're driving with a flat tire?!...." Så det var DÄRFÖR bilen lät så märkligt! Jag hade fått punktering på vänster framdäck... Suck suck suck! Så det var bara att byta däck där på parkeringsplatsen. Det är skönt att kunna sånt alldeles själv, och inte behöva vara beroende av någon annan som så många är...
Jag kan säga att det var tur att vi hade haft en så fantastisk början på torsdagen, annars hade jag nog brutit ihop. Någon hade nog hittat mig där på parkeringen spelandes på läppen eller så... :) Jag kan även avslöja att det inte blev något presentköp...

Jag är så fruktansvärt trött på alla motgångar nu, så nu FÅR DET VARA NOOOOOG!!!
Alla motgångar som är, gör att jag är helt slut och inte alls så fylld med energi som jag brukar vara. Men jag vet att det ordnar upp sig så småningom. Men jag hoppas att det går fort uppåt nu!

Så efter en känslovarierad torsdag hoppas jag att det blir en stabil helg.
Må så gott allihop och njut så fort ni kan, det gör jag!




På återskrivande!

RSS 2.0