Lustbrist

Nu gör jag ännu ett försök att få skrivlusten tillbaka.
Just nu har jag skrivlustbrist igen, men samtidigt MASSOR med tankar som jag vill skriva om... Det är faktiskt en ganska jobbig och tråkig situation.

Sedan sist jag skrev har det hänt en hel del. Det viktigaste som hänt är att jag har semester! Mitt arbete ger mig turen att ha semester hela sommaren. Det är mycket skönt, kan jag berätta!
Hittills på semestern har jag, sambon och vår dotter varit i Rättvik två nätter. Mina svärföräldrar hyr alltid en stuga där samma vecka varje år och vi åker upp och hälsar på, umgås och njuter av livet tillsammans. I år bodde vi på vandrarhem och det var helt okej. Vi hade dock inte tur med vädret när vi var där. Det regnade så gott som hela tiden med korta uppehåll, förutom samma dag vi åkte hem, då började solen skina några timmar innan vi skulle åka... Det var lite synd, men förutom vädret så hade vi det jättebra!
Vi kom hem kl. 01 natten mot i fredags, det var okej. Det är skönt att köra när det är svalt ute och när det inte är så mycket trafik på vägarna.

I fredags åkte vi och köpte en pool som vi placerade på altanen. På kvällen kom min käre bror med familj och de stannade hela helgen. Vi hade det fantastiskt mysigt hela tiden! Det blev en hel del bad och sol... UNDERBART! Poolen är nog ett av de bästa köpen vi gjort. Igår tog jag och sambon ett kvällsbad tillsammans, det var otroligt skönt, även om det var lite kallt.

I eftermiddag kommer min älskade brorsdotter hit och stannar till på onsdag. Hon är något utöver det vanliga! Hon är en fantastisk tjej med en glädje som smittar av sig och en empati som inte många har. Jag brukar säga att får min dotter bli hälften så fantastisk som J, så blir hon outstanding...

Nä, nu ska jag sluta skriva för tillfället och hoppas att jag skriver snart igen.
Ha det så bra så länge!


På återskrivande!

RSS 2.0